Tulokset ja laatu huippuluokkaa – NordWest Engineering sai ISO 9001-laatusertifikaatin

Oy NordWest Engineering Ab on ollut 19.02.2024 lähtien ISO 9001 -standardin mukaisesti laatusertifioitu. Laatujärjestelmän sertifiointi edellyttää muun muassa, että yrityksen työskentelytavat ja mittaustulosten tarkastusmenetelmät ovat tarkasti dokumentoituja. Korkeimman mahdollisen laatutason ylläpitämiseksi sertifiointi asettaa tiukat vaatimukset myös muille laatuun liittyville prosesseille.

NordWest Engineeringin toimitusjohtaja Kim Nordmanin mukaan laatusertifiointi oli luonnollinen seuraus yrityksen toiminnan jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta.

– Laatu ja tarkkuus ovat aina olleet toimintamme ydin. Sertifiointi on konkreettinen todiste siitä, että laatutyömme on kunnossa. Asiakkaillemme ISO 9001 -sertifikaatti on osoitus siitä, että toimittamamme tuotteet vastaavat heidän tarpeitaan ja laatuvaatimuksiaan.

NordWest Engineering on yksi maan parhaista kartoitus- ja tarkistusmittauspalveluista. Kehitämme ja toteutamme päivittäin sähkö-, kuitu- ja tietoliikenneverkkojen sekä vesi- ja viemäriverkostojen kartoituksia, mittauksia ja laadunvarmistuksia sekä suunnittelemme infrastruktuurin ja teiden rakentamista. Palveluillamme on tärkeä rooli energia-, infrastruktuuri- ja rakennusalan projekteissa, ja asiantuntijatiimimme suorittaa mittaustoimeksiantoja kaikkialla Suomessa.

Ota yhteyttä